Nejnovější recenze ze sekce Elektrické motorky
- Nevyjimatelna baterie
- Nato, že je to čistokrevná Čína, docela dobré zpracování.
- Zcela zjevně odfláknutý předprodejní servis ( jestli vůbec nějaký byl) - úplně volné šrouby upevnění stojanu, veškeré šroubové spoje nedostatečně dotažené, ventil zadního kola šikmo vůči ráfku, mezera mezi zadní pneu a blatnikem max 2 mm, denní sviceni nelze vypnout, nedostatečný návod s popisem - např konektor dobíjení "podsedlové" baterie člověk bez zkušeností stoprocentně nenajde, špatná ergonomie pedálů vůči posezu, osoby pod 170 cm nedosáhnou nohama na zem a tak by se dalo pokračovat. Co bych také za 35 litrů chtěl, že jo....
Na hodnocení díky počasí je ještě brzo, ale výše uvedené nedostatky předprodejního servisu a doplnění návodu k použití bych doporučil doplnit.
- Akcelerace
- Elektro
- Alarm
- USB Nabíjení - Pomalejší ale snaha byla
- Displej
- Blinkry nevydávají zvuk, nevypínají se sami, přes helmu fakt nevidím, jestli tam je dokud se nepodívám.
- Alarm je aktivní přestože otočíte klíčkem
- Otevření kufru pouze přes klíč, pokud nekecám
- Dojezd cca 50km možná ani to ne. Čekal jsem 70km aspoň.
Za ty peníze zase nemohu moc hanit, ale 100km je fakt totální nesmysl, což jsem věděl, ale že to bude polovina, to jsem fakt nečekal.
- Kvalitní zpracování
- Hezký design
- Vypadá jak klasický skútr
- Poměr cena výkon
- li-ionové baterie standard
- nulový servis
- nulové náklady na provoz
- vyjímatelná baterie - nabíjení doma v obýváku
Motorka přišla složená připravená k jízdě. Výkon baterie, dojezd i rychlost jsou dle uváděných parametrů. Zatím, žádné zklamání, právě naopak. Skutr splnil očekávání. Příjemná a pohodlná jízda, zároveň nic pro děti, má výkon i rychlost. Nabíjení je na pohodu, vyberete baterku, vezmete domů a přes noc nabijete.
- Krásný design
- Rychlý rozjezd
- kvalita zpracování
- pečlivě zabaleno
- výkon
ještě jsem toho nenajel moc skrz počasí, ale první kilometry byly v naprostém pořádku a už teď vím, že bude se skútrem velká zábava
- Dlouhá výdrž baterie
- Skvělý a rychlý přístup
Velice mně překvapila ovladatelnost motorky a také zrychlení. Bál jsem se trochu výdrže baterie, ale vydrží fakt dlouho. :)
Super, bomba, bezva, cool !!!
- Jezdí lépe než může.
Nehibuje baterka skúter
Super
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- Jednoduchá obsluha, výborný stroj na nákupy a pojížďky po měste.
- Malá maximální rychlost.
- Velmi dobrá cena a výtečné vlastnosti.
Velmi doporučuji.
Pohodlný a výkonný.
S tovarom sme spokojní.
- Dojíždím do práce každý den asi 5km a už se mi nechtělo šlapat na kole
jsem s ní moc spokojený, je podle představ, nevýhodou je, že nejdou vypnout světla
dojezd na plné nabití by mohl být větší (první dvě nabití cca 30km /100kg jezdec)
- Pěkný vzhled, jednoduchá obsluha.
úsporný
Zobrazuji 21 - 40 ze 44 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 Další »